• Gratis indpakning medfølger
  • UDSALGET ER I GANG
  • Levering 1-3 hverdage

Sæsonens nyheder

I denne sæson introducerer vi Fashion | Lab - et univers med det bedste og mest moderigtige fra Kranz & Ziegler.

Fashion | Lab er inddelt i to stilarter; Flora og Architecture. Flora oser af romantik og er kendetegnet ved smukke, organiske former kendt fra naturens mangfoldige univers. Architecture derimod er en serie med smykker, der kombinerer New Nordic, Storby og moderne formsprog i smukkeste symbiose.

Vores Design | Lab fungerer igen denne sæson som et mentorprojekt, der giver plads til små differentierende smykkekoncepter, der er til gavn for alle. Det tætte samarbejde mellem koncepterne og Kranz & Ziegler sikrer, at alle koncepterne udtrykker egen personlighed og fremstår unik på markedet.

Couture kollektionen fortsætter sit elegante, feminine og eksklusive togt frem på markedet - og bør bæres af enhver kvinde til helt særlige lejligheder såsom et bryllup. Kollektionen er blevet tilført de skønneste nyheder med 14 kt. guld og ædelsten.


I Kranz & Zieglers produktportefølje finder du smykker med pels, klassiske sølvsmykker og rå smykker i sort sølv med masser af kant. Se hele kollektionen her og bliv inspireret til dit nye smykkelook.

Tilpas udvalg
Type Nulstil valgt
Brand Nulstil valgt
Pris Nulstil valgt
Materiale Nulstil valgt
Str. / Lgd. Nulstil valgt
Sten Nulstil valgt
Sten carat Nulstil valgt
Karat Nulstil valgt
Farve Nulstil valgt
Køn Nulstil valgt
392 produkter
produkter pr. side 12 24 100
392 produkter
produkter pr. side 12 24 100