• Gratis indpakning medfølger
  • UDSALGET ER I GANG
  • Levering 1-3 hverdage

Om os

Kranz & Ziegler Copenhagen

Moderigtige sølv og guldsmykker på et højt plan siden 2003. Dansk design og godt håndværk.

Hos Kranz & Ziegler er vi addicted to jewellery og vores filosofi er at designe og fremstille smykker med et fashion statement. Vi vil gerne give køberen, giveren, modtageren og bæreren en følelse af glæde, de kan tage og føle på... og i hvert design bestræber vi os på at udvikle Kranz & Zieglers identitet, fusionere funktionalitet og skønhed til smykker som bæreren kan forholde sig til.

Kranz & Ziegler har i løbet af de sidste 10 år været et af de mest vækstende smykkebrands i Danmark. Siden 2011 har vi med stor succes solgt både STORY og Kranz & Ziegler smykker i mere end ti lande.

Vi elsker smykker og hylder det skønne, det rå og det fashionable udtryk, vores smykker skaber - samtidigt med, at vi hele tiden stræber efter at  udfordre os selv og branchen på det kreative plan.

Find forhandler

Klik her for at finde din nærmeste Kranz & Ziegler forhandler.

 

Job hos Kranz & Ziegler

Du er altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, hvori du fortæller os, hvorfor vi ikke kan undvære netop dig. Send din motiverede ansøgning, samt dit CV til os på info@kranz-ziegler.com.

Du kan også holde øje med om vi har nogle opslåede stillinger her.

 

Presse/mediebank

Her finder du kontakoplysninger på vores PR ansvarlige, samt adgang til vores mediebank, hvor du finder billed- og annoncemateriale.

 

Handelsbetingelser

Her finder du vores handelsbetingelser, som gælder al handel på k-z.dk.

 

Cookies

Her finder du vores cookies politik

 

Copyright

Den information du kan finde på k-z.dk i form af tekster, billeder osv. er beskyttet af ophavsretten. Det betyder, at det ikke er tilladt at kopiere indholdet på k-z.dk uden udtrykkelig tilladelse fra Kranz & Ziegler.