• Gratis indpakning medfølger
  • UDSALGET ER I GANG
  • Levering 1-3 hverdage

Design | Lab

I Kranz & Zieglers Design|Lab etableres der samarbejder med såvel produktdesignere, coming-up talenter og kendisser. Alle er nøje udvalgt af Kranz & Ziegler.

Kranz & Zieglers Design|Lab udvikler, producerer, kommunikerer og lancerer de små koncepter i et tæt samarbejde med den udvalgte samarbejdspartner og sikrer, at alle koncepterne udtrykker egen personlighed og fremstår unikke på markedet. 

Ideen med den nye linje Design|Lab i Kranz & Zieglers produktportfølje, er tænkt som et mentorprojekt, der giver plads til små differentierende smykkekoncepter, som er til gavn for alle.   

Sigrun Uggerby

Sigrun Uggerby, stifter af smykkefirmaet Albrecht & Vera, er uddannet ædelsmed og designteknolog, Hun blev uddannet på KEA i København med speciale i accessories. Hun har til Kranz og Zieglers SS17 kollektion indgået et samarbejde med os og skabt en helt ny kollektion. Kollektionen indeholder 11 forskellige smykker som alle fås i både oxideret sølv og forgyldt sølv. Den nye kollektion fra Uggerby er fyldt med feminine og enkle designs, hvor strukturen og den organiske form fra lærketræet giver ethvert outfit lidt ekstra kant. Uggerby beundrer naturen i din helhed og mener derfor, det er oplagt at smykke sig med naturens skønhed.
Design Lab Sigrun Uggerby
Halskæde
Fingerringe Sigrun Uggerby
Smykkesæt Sigrun Uggerby
Øreringe Sigrun Uggerby

Christine Bukkehave

Byd velkommen til Christine Bukkehave, der til vores SS17 kollektion har bidraget med 14 forskellige smykker.
Christine Bukkehave er uddannet guldsmed på Vakschool Goudsmid i Holland. Men også i Danmark på Institut for Ædelmetal er hun uddannet i design og eksperimenterende smykkekunst. Bukkehave er til klare kontraster og elsker når stramt design ramler sammen med et frit og levende udtryk. Det ses tydeligt i hendes 14 smykker, som alle tager udgangspunkt i det stramme firkantede udtryk, der skaber et enkelt og minimalistisk look. Kollektionen byder yderligere på masser af kontrast og stærke modsætninger. Kollektionen består af 14 forskellige smykker i sølv prydet med diamanter og lapis.

Design Lab Christine Bukkehave
Smykkesæt Christine Bukkehave
Fingerringe Christine Bukkehave
Broche Christine Bukkehave
Armring Christine Bukkehave

Stine Bramsen

Lækker smykkeserie lavet i samarbejde med Stine Bramsen. Smykkerne tager udgangspunkt i Stines egen stil og er således feminin med et touch af mørke og styrke. De nyeste skud på stammen i denne kollektion er alle forårsnyhederne, der især kommer de sølvforetækkende til gode. I perioder er Stines humør mere til sølv, og derfor skulle kollektionen naturligvis også indeholde det. Det stilrene sølv komplimenteres af smukke månesten, men også howlit stenen gør sit indtog, og tilfører smykkerne en masse dekoration. Kollektionen favner bredt og indeholder både halskæder, øreringe, fingerringe, armbånd, brocher og en helt ny håndring. Kollektionen udtrykker både lethed og ynde, men er også stærk i sin enkelthed og med masser af kant - Præcis som Stine selv.
Design Lab Stine Bramsen
Smykker Stine Bramsen
Armring Stine Bramsen
Håndring Stine Bramsen
Øreringe Stine Bramsen